Hesabım
    Corbin Bernsen ve Annette O’Toole ‘The Punisher’ın Kadrosunda!

    İki yeni karakter daha eklendi

    Çizgi roman uyarlaması Marvel’s The Punisher, ikinci sezonunda iki yeni ismi daha kadrosuna ekledi. Corbin Bernsen ve Annette O’Toole, Netflix’te izleyici karşısına çıkan dizinin yeni sezonuna katıldı.

    Marvel’s The Punisher’da Corbin Bernsen’ı son derece varlıklı ve güçlü bir adam olan Anderson Schultz rolünde izleyeceğiz. Annette O’Toole ise Anderson’ın manipülatif eşi Eliza Schultz olarak karşımıza çıkacak.

    Josh Stewart, Floriana Lima ve Giorgia Whigham’ın yeni sezonda rollerine geri döneceği yakın zamanda belli olmuştu. Jon Bernthal, Ben Barnes, Amber Rose Revah ve Jason R. Moore da ikinci sezonda kadroya geri dönen isimlerden.

    Frank Castle’ın intikam amaçlı çıktığı yolculuğu konu edinen Marvel’s The Punisher, New York City’de yaşanan kanlı hesaplaşmaları ekrana taşıyor. Dizinin ikinci sezon prömiyer tarihi henüz açıklanmazken yürütücü yapımcı tarafında Steve Lightfoot, Jeph Loeb ve Jim Chory gibi isimler görev yapmaya devam ediyor.

    Marvel’s The Punisher’ın prodüksiyonunu Marvel Television ve ABC Stüdyoları üstleniyor. Ünlü Marvel karakterinden uyarlanan dizi, Netflix platformunda izleyici karşısına çıkıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top