Hesabım
    “Gotham”ın Yaratıcısından Alfred Dizisi Geliyor!

    Batman'in kâhyası Alfred Pennyworth’ün hayatı dizi oluyor.

    Sevilen süper kahraman Batman’in kâhyası ve en iyi arkadaşı Alfred Pennyworth’ün dizisi geliyor. Dizinin yapımcılığını Fox kanalında yayınlanan ve geçtiğimiz günlerde beşinci ve son sezon onayını alan “Gotham”ın yaratıcısı ve yapımcısı Bruno Heller üstlenecek. 10 bölümlük onay alan “Pennyworth” isimli dizinin önümüzdeki sene Epix kanalında yayınlanması bekleniyor.

    Pennyworth”, Alfred’in İngiliz SAS (Özel Hava Kuvvetleri) komandosu olduğu zamanları anlatacak. Gizli bir şirket kuran Alfred’in yolu, Bruce Wayne’in babası Thomas Wayne ile kesişecek. 1960’ların Londra’sında geçecek dizide Alfred’i kimin canlandıracağı henüz belli değil. “Gotham” dizisinde karaktere hayat veren Sean Pertwee dizide yer almayacak. Karakteri beyaz perdede veya televizyonda canlandıran isimler arasında Jeremy Irons, Michael Gough, Michael Caine, Alan Napier ve William Austin yer alıyor.

    Diziye ev sahipliği yapacak Epix yalnızca 8 senelik bir kanal. Kanalın Richard Armitage’lı “Berlin Station” ve komedi türündeki “Get Shorty” dizisi yeni sezonlarıyla geri dönecek. Oscar ödüllü Forest Whitaker’ın başrolünü üstlendiği “Godfather of Harlem” ve mini dizi “The Truth About the Harry Quebert Affair” ise önümüzdeki sene kanalda yayınlanmaya başlayacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top