Hesabım
    “The Last Ship” 5. Sezonuyla Sona Erecek!

    Final sezonunun bu yaz ekranlarda olması bekleniyor.

    TNT kanalının sevilen dizisi “The Last Ship” severlere kötü bir haberimiz var. Geçtiğimiz yılın Ekim ayında sezon finali yapan dizi, gelecek 5. sezonuyla birlikte ekranlara veda edecek. Çekimleri tamamlanan 10 bölümlük final sezonunun bu yaz yayınlanması bekleniyor.

    Bir virüs sebebiyle tüm insanlığın yok olma tehlikesi ile karşı karşıya kalmasının ardından yaşanan kaos dolu ortamı, bir Amerikan gemisi mürettebatı ve geminin kaptanı üzerinden anlatan “The Last Ship”in başrolünde Eric Dane yer alıyor. William Brinkley’nin yazdığı romandan uyarlanan dizinin kadrosunda Adam Baldwin, Bridget Regan, Charles Parnell, Travis Van Winkle, Marissa Neitling, Christina Elmore, Jocko Sims, Bren Foster ve Kevin Michael Martin gibi isimler de bulunuyor.

    Hank Steinberg and Steven Kane ikilisi tarafından yaratılan dizinin 5. sezonun ardından final yapacağı bir süredir konuşuluyordu. Dizide Yüzbaşı Carlton Burk karakterini oynayan Jocko Sims'in NBC dizisi "New Amsterdam"ın kadrosuna dahil olması dizinin sona ereceği düşüncelerine yol açmıştı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top