Hesabım
    ‘She-Ra’ Uyarlamasında Oyuncu Kadrosu Belli Oldu

    DreamWorks ve Netflix işbirliğinde ekrana taşınıyor

    DreamWorks Animation Television’ın Netflix için yapımını üstlendiği She-Ra and the Princesses of Power’ın oyuncu kadrosu açıklandı. 80’lerin ünlü dizisinden uyarlanan yapım, bu yıl içerisinde Netflix platformundaki yerini alacak.

    She-Ra and the Princesses of Power’ın oyuncu kadrosunda Adora/She-Ra karakterine Aimee Carrero hayat verecek. Kadroda Carrero’ya Karen Fukuhara, AJ Michalka, Marcus Scribner, Reshma Shetty, Lorraine Toussaint, Keston John, Lauren Ash, Christine Woods, Genesis Rodriguez, Jordan Fisher, Vella Lovell, Merit Leighton, Sandra Oh ve Krystal Joy Brown gibi isimler eşlik ediyor.

    1980’li yıllarda ekrana gelen ve zamanla unutulmaz bir klasiğe dönüşen She-Ra dizisinden uyarlanan yapım, yetim bir kızın sihirli bir kılıçla karşılaştıktan sonra She-Ra adında bir savaşçıya dönüşmesini ve kötücül güçlere karşı savaş açmasını konu ediniyor. Adora adlı genç kız, mitolojik savaşçı prenses She-Ra’ya dönüştükten sonra yolda kendine yeni bir yuva bulur ve kendisi gibi sihirli savaşçılarla güçlerini birleştirir.   

    She-Ra and the Princesses of Power, yapımcılar producer Noelle Stevenson ve Chuck Austen’ın imzasıyla ekrana taşınıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top