Hesabım
    ‘Lucifer’dan Bonus Bölüm Sürprizi!

    Macera iki bölüm daha devam edecek

    İki hafta önce ekrana veda eden Lucifer, iki bonus bölümle izleyici karşısına çıkacak. Fox, geçtiğimiz aylarda çekilen iki bölümün 28 Mayıs’ta yayınlanacağını açıkladı.

    “Boo Normal” ve ”Once Upon A Time” adını taşıyan iki bölüm, dördüncü sezonda yayınlanması için çekilmişti. Ancak dizinin iptal edilmesinin ardından Fox yine de bölümleri izleyiciyle buluşturmaya karar verdi. Fox daha önce yine benzer şekilde ikinci sezon çekimleri esnasında tamamlanan 4 bölümü, üçüncü sezonda yayınlamıştı.

    Lucifer’in bonus bölümlerinde Lucifer ve ekibi bir çocuk psikoloğunun cinayetini araştıracak. Ella çocukluğundan gelen bir sırla yüzleşirken Lucifer, annesinin yarattığı bir alternatif boyut sayesinde yeni bir dünyada yaşamaya başlayacak.

    Dizinin başlıca rollerinde Tom Ellis, Aimee Garcia, Lauren German, DB Woodsid, Lesley-Ann Brand, Kevin Alejandro, Scarlett Estevez, Rachael Harris, Tricia Helfer ve Tom Welling boy gösteriyor. Konuk oyuncular arasında Charlyne Yi, Madeleine Coghlan, Nadine Ellis, Neil Gaiman, Louis Herthum, Brian Tee ve David Meunier gibi isimler var.

    Bu esnada dizinin ekranda kalmasını isteyen fanları sosyal medyada #SaveLucifer etiketiyle paylaşım yapmaya devam ediyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top