Hesabım
    LA To Vegas Ekrana Veda Ediyor

    Beklenen karar geldi

    Fox komedisi LA To Vegas için yolun sonu göründü. Will Ferrell’ın yürütücü yapımcıları arasında olduğu uçak komedisi, kanaldan ikinci sezon onayını alamadı.

    Deadline’ın haberine göre Fox, dizinin ses getirmesi için Will Ferrell’ın ikinci sezon prömiyerine konuk oyuncu olarak katılmasına uğraştı ancak Ferrell teklifi kabul etmedi. Kanalın müdürü, yapımcıların ses getirecek bir fikir bulamamaları durumunda diziye devam etmeyeceklerini açıklamıştı.

    Fox’un en çok izlenen Salı günü komedisi olarak yola başlayan LA To Vegas, üç ekstra bölüm onayını aldıktan sonra reytinglerde düşüş yaşadı. Her hafta sonu Los Angeles’tan Las Vegas’a giden bir uçakta geçen dizi, zengin olma hayalleriyle Las Vegas’a giden sıradışı yolcuların hikayesini ele almıştı.

    LA To Vegas’ın yürütücü yapımcı kadrosunda Ferrell’a Adam McKay, Lon Zimmet, Chris Henchy, Owen Burke, Steve Levitan, Josh Bycel, Jonathan Fener ve Jeff Morton eşlik etti.

    LA to Vegas’a gelen iptal kararının ardından Fox, Ghosted dışındaki tüm komedi dizilerini iptal etmiş oldu. Diğer yandan Ghosted ile ilgili bir devam kararı da gelmiş değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top