Hesabım
    Richard Gere Ekrana Transfer Oluyor

    BBC dizisi MotherFatherSon’ın hazırlıkları başladı

    Richard Gere çok uzun zamandır ayrı kaldığı ekrandaki ilk büyük rolünde boy göstermeye hazırlanıyor. Ünlü yıldız, sekiz bölümden oluşan MotherFatherSon ile televizyona geri dönüyor.

    Gere, BBC yapımı dizide başrolleri Helen McCrory ve Billy Howle ile birlikte paylaşıyor ve Londra’da ve dünyanın çeşitli yerlerinde medya şirketlerine sahip Max adlı karizmatik bir iş adamına hayat veriyor. Ayrıca dizide McCrory’u Max’in yıllar önce ayrıldığı eski eşi; Howle’u ise Max’in gazetesini yöneten ve onun izinden giden oğlu Caden rolünde göreceğiz.

    Gere dizideki rolüyle ilgili olarak otuz yıldır televizyonda çalışmadığını ve bu nedenle BBC projesinde yer almaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

    The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story’de imzası bulunan Tom Rob Smith’in yarattığı dizinin yönetmen koltuğu James Kent’e emanet. Yürütücü yapımcı koltuğunda ise Hilary Salmon, Elizabeth Kilgarriff, Alan Poul ve Tom Rob Smith yer alıyor. Dizinin yapımcılığını Sharon Bloom ve Lisa Osborne üstleniyor.

    MotherFatherSon’ın çekimleri yaz aylarında Londra’da ve İspanya’da başlıyor. Dizinin uluslararası dağıtımını BBC Studios üstlenecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top