Hesabım
    ‘Code Black’ Üç Sezonun Ardından Ekrana Veda Ediyor

    CBS’ten iptal haberi geldi

    CBS’in hastane dizisi Code Black, üçüncü sezonun ardından ekranlara veda ediyor. İki yıldır yeni sezon onayını son anda almayı başaran dizinin reytingleri günden güne azalıyordu.

    İptal haberini showrunner Michael Seitzman, dizinin hayranlarına hitaben yazdığı bir Twitter paylaşımıyla duyurdu. Dizinin yaratıcısı Seitzman, Twitter’da yaptığı paylaşımda iptal haberini almaktan duydukları üzüntüyü dile getirdi ve “Bu diziyi yapmak ve sizlerden her hafta karşılığını görmek gerçekten büyük bir keyifti. Tutkunuz için teşekkürler. Açıkçası en iyi bölümlerimiz henüz yayınlanmamış olanlar. Umarım izlersiniz ve keyif alırsınız. Hepsini sizin için yaptık” dedi.

    Seitzman, bu sezon veda edeceklerini tahmin ettiklerini ve bu nedenle senaryoyu veda havasında yazdıklarını açıkladı.

    Code Black’in üçüncü sezonu 25 Nisan’da prömiyer yaptı. Dizi prömiyer bölümünde 0.7 reyting toplarken 5.56 milyon izleyiciyi ekran başına çekti. Bu aynı zamanda geçtiğimiz yılın reytinglerinden daha düşük bir sonuç elde ettiği anlamına geliyordu.

    Code Black’in başlıca rollerinde Marcia Gay Harden, Boris Kodjoe, Harry Ford, Benjamin Hollingsworth, William Allen Young, Emily Tyra, Noah Gray-Cabey, Emily Alyn Lind, Moon Bloodgood, Luis Guzmán ve Rob Lowe boy gösteriyor. Dizinin yürütücü yapımcılığını ise David Marshall Grant, Rob Bowman, Marti Noxon, Linda Goldstein Knowlton, Ryan McGarry ve Mike Weiss üstleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top