Hesabım
    Netflix İngiltere’deki Arrested Development Etkinliğini İptal Etti

    Jeffrey Tambor tartışması yeniden alevlendi

    Geçtiğimiz yıl taciz suçlamalarının odağındaki isimlerden biri olan Jeffrey Tambor, Arrested Development’ın Birleşik Krallık’taki turnesinin iptal edilmesine yol açtı.

    Jeffrey Tambor'ın eski asistanı Van Barnes ve eski rol arkadaşı Trace Lysette, geçtiğimiz yıl, ünlü aktörün tacizine uğradıklarını açıklamışlardı. Suçlamaları reddeden Tambor’a geçtiğimiz hafta bir diğer rol arkadaşı Jessica Walter da benzer bir suçlama yöneltti.

    Aktörün Arrested Development’taki rol arkadaşı Jessica Walter, dizinin çekimleri sırasında Tambor’ın kendisine sözlü saldırıda bulunduğunu açıkladı. Hemen ardından dizinin başrolü Jason Bateman’ın başka bir röportajda Tambor’ı savunması tartışmaları büyütürken Bateman Twitter’dan özür dileyerek Walter’ın Tambor'ın davranışlarından ne denli etkilenmiş olabileceğini düşünemediğini söyledi.

    Tüm bu röportajların ardından ise Netflix, dizinin tüm oyuncularıyla birlikte Birleşik Krallık’ta yapılacak tanıtım etkinliğinin iptal olduğunu duyurdu. Netflix’ten yapılan açıklamada “Arrested Development oyuncu kadrosunun büyük kısmı, dizinin yeni sezonunu kutlamak ve hayranlarla bir araya gelmek için bu hafta Londra’da olacaktı. Bu kez, bu tanıtım etkinliğini sürdürmemeye karar verdik ancak oyuncuları başka bir zaman buraya getirmeyi umuyoruz.” İfadeleri yer aldı.

    Arrested Development’ın beşinci sezonunun ilk bölümü 29 Mayıs’ta Netfix’te prömiyer yapacak.  

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top