Hesabım
    ‘Atlanta’ Üçüncü Sezon Onayını Aldı

    Beklenen devam kararı geldi

    FX Networks, Emmy ödüllü komedi dizisi Atlanta’ya üçüncü sezon onayını verdi.

    Donald Glover’ın imzasını taşıyan hit dizi, önümüzdeki yıl yeni sezonuyla ekranlara geri dönecek. Glover’ın aynı zamanda başrolünde de yer aldığı yapımın ikinci sezonu Robbin’ Season adını taşımıştı.

    Glover’a hem oyunculuk hem de yönetmenlik kategorisinde Emmy kazandıran Atlanta, Georgia şehrinde yaşayan iki kuzenin rap müziği piyasında karşılaştıkları absürt deneyimleri ele alıyor.  

    Atlanta’nın oyuncu kadrosunda Donald Glover’a Brian Tyree Henry, Lakeith Stanfield ve Zazie Beetz gibi isimler eşlik ediyor. Yürütücü yapımcı kadrosunda ise Glover, Paul Simms, Dianne McGunigle, Stephen Glover ve Hiro Murai yer alırken dizinin yapımını FX Productions gerçekleştiriyor.

    FX Networks ve FX Productions’ın eş başkanları Eric Schrier ve Nick Grad yeni sezon müjdesini şu ifadelerle duyurdu: “Atlanta Robbin’ Season’da Donald ve arkadaşları diziye daha da üst bir noktaya taşıdılar; epeyce başarılı ve ödüllü ilk sezonu daha da geliştirdiler. Böylesine mükemmel bir seviyeyi yakaladıkları için yapımcılarımıza, olağanüstü oyuncu kadromuza ve teknik ekibimize minnettarız.”

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top