Hesabım
    ‘Shantaram’ Uyarlaması Apple’a Yar Oldu

    Rekabetin kazananı belli oldu

    Apple, çok satan Shantaram romanından uyarlanan dizinin haklarını satın almayı başardı. Gregory David Roberts imzalı romandan uyarlanan dizi ilk sezon onayını aldı.

    Shantaram’ın prodüksiyonu Anonymous Content ve Paramount Television tarafından gerçekleştiriliyor. Bir aylık pazarlıkların ardından galip gelen iki şirket, devam romanı The Mountain Shadow’un haklarını da satın almıştı.

    Shantaram’ın senaryosunu American Hustle’ın senaristi Eric Warren Singer kaleme alıyor. Yürütücü yapımcı tarafında Singer’a David Manson, Nicole Clemens, Steve Golin ve Andrea Barron eşlik ediyor.

    Roman konu olarak, Avustralya hapishanesinden kaçtıktan sonra Bombay şehrinde kaybolan bir adamın hikayesini işliyor. Eski hayatıyla bağlantısını tamamen kesen Lin adlı adam, Hindistan’ın kenar mahallelerinde yepyeni bir hayata atılıyor. 39 dilde basılan Shantaram romanı dünya çapında 6 milyon kopya sattı.

    Anonymous Content ve Paramount TV’nin işbirliği yaptığı diğer diziler arasında 13 Reasons Why, Maniac, Catch-22, Berlin Station ve The Alienist gibi ses getiren yapımlar var.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top