Hesabım
    HBO ‘Game of Thrones’un Devam Dizisine Onay Verdi

    Beş devam projesinden ilki pilot bölüm onayını aldı

    Ekran hiti Game of Thrones’un devam dizisi için beklenen onay geldi. HBO, Jane Goldman ve George R.R. Martin’in imzasını taşıyacak dizinin pilot bölümüne yeşil ışık yaktı.

    Devam dizisinin senaryo koltuğunda, Kick-Ass ve Kingsman gibi hit filmlerle Hollywood’un aranan senaristlerinden birine dönüşen Jane Goldman var. Goldman hikayeyi, efsane serinin yaratıcısı George R.R. Martin ile birlikte kaleme alacak.

    İsmi henüz belli olmayan dizi, dönem olarak Game of Thrones’un binlerce yıl öncesinde geçecek ve Westeros’un en karanlık sırlarının doğduğu yıllara geri dönecek.

    Dizinin showrunner koltuğu Goldman’a emanet edilirken Goldman yürütücü yapımcı tarafında Martin, Vince Gerardis ve Daniel Zelman ile birlikte görev yapıyor. Game of Thrones’un yaratıcıları David Benioff ve D. B. Weiss’ın ise projeye dahil olması beklenmiyor.

    HBO, Goldman ve Martin’in bu projesi de dahil beş farklı Game of Thrones devam dizisi üzerinde çalışmaya devam ediyor. Diğer dört devam projesinin senaryosu Max Borenstein, Brian Helgeland, Carly Wray ve Bryan Cogman tarafından kaleme alınıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top