Hesabım
    Stephen King’in ‘The Outsider’ Romanı Ekrana Uyarlanıyor

    "The Outsider", "The Dark Tower"ın yapım şirketi tarafından ekrana taşınıyor

    Usta yazar Stephen King'in son romanı The Outsider, Media Rights Capital şirketi tarafından ekrana uyarlanıyor. Daha önce beyaz perdede Kara Kule (The Dark Tower) uyarlamasına imzasını atan şirket, The Outsider’ın senarist koltuğu için Richard Price ile el sıkıştı.

    Media Rights Capital imzasıyla hayata geçirilen uyarlama, on bölümden oluşan bir mini dizi formatında ilerleyecek.

    Geçtiğimiz haftalarda okurla buluşan The Outsider romanı, kısa sürede çok satanlar listesinde zirveye tırmanmayı başardı. Roman konu olarak, Flint City’nin en ünlü sakinlerinden Terry Maitland’ın hikayesini takip ediyor.

    İyi bir eş ve baba olmanın yanı sıra başarılı bir öğretmen ve koç olan Terry Maitland, 11 yaşındaki bir çocuğu vahşi bir şekilde öldürmekle suçlanır. Cinayet anında bir konferansta bulunan Maitland’ın birçok şahidi olsa da olay yerinde parmak iziyle DNA’sının bulunması işleri bir hayli karıştırır.

    The Outsider’ın yürütücü yapımcılığını, bir diğer King uyarlaması Mr. Mercedes’in de yapımcılığını yürüten Jack Bender ve Marty Bowen üstlenecek. Bu isimlere ek olarak King’in de yapımcı kadrosuna katılması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top