Hesabım
    'Good Trouble': ‘The Fosters’ın Devam Dizisinde Kadro Şekillendi

    Freeform'da izleyiciyle buluşmaya hazırlanan dizinin oyuncu kadrosu son halini aldı

    The Fosters’ın devam dizisi olarak ekrana gelmeye hazırlanan Good Trouble, oyuncu kadrosuna son şeklini verdi.

    Prodüksiyonu henüz başlayan Good Trouble’ın başlıca rollerini Maia Mitchell ve Cierra Ramirez ikilisi paylaşırken kadroya yeni eklenen Tommy Martinez, Zuri Adele, Sherry Cola ve Roger Bart dizide devamlı karakterlere hayat verecek. Emma Hunton ve Ken Kirby ise eski rollerinde boy göstermeye devam edecek.

    Dizide Martinez’i bilinçli ve politik bir grafik tasarımcısı olan Gael; Adele’i sosyal adalet takıntılı zeki Malika; Cola’yı apartman yöneticisi Alice; Bart’ı ise muhafazakar yargıç Wilson rollerinde izleyeceğiz.

    Freeform’da yayınlanacak Good Trouble’ın hikayesi, Los Angeles’ta yepyeni bir hayatın ilk adımlarını atan Callie (Maia Mitchell) ve Mariana (Cierra Ramirez)’nın maceralarını takip ediyor.

    The Fosters’ın senaristleri Joanna Johnson, Peter Paige ve Bradley Bredeweg tarafından yaratılan Good Trouble, yürütücü yapımcı tarafında Gregory Gugliotta, Christine Sacani, Mitchell, Ramirez, Jennifer Lopez, Elaine Goldsmith-Thomas ve Benny Medina gibi isimlere yer veriyor. Pilot bölümün yönetmenliğini ise Jon M. Chu üstleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top