Hesabım
    Starz Dizisi ‘Vida’ 2. Sezon Onayını Kaptı

    İki zıt kardeşin ilgi çekici maceraları ile Vida devam edecek

    Starz ekranlarında yayınlanan Vida ikinci sezon onayını almayı başardı. Kanalın çiçeği burnunda dizisi, Meksika kökenli iki zıt kardeşin geçmişleriyle yüzleşmesini ele almaya devam edecek.

    İlk sezonunda eleştirmenlerden tam not almayı başaran Vida, daha önce Girls, Looking ve How to Get Away With Murder gibi yapımlara imzasını atmış Tanya Saracho tarafından ekrana taşınıyor. Dizinin başrollerinde Melissa Barrera ve Mishel Prada yer alırken, kadroda ikiliye Maria Elena Laas, Chelsea Rendon, Carlos Miranda ve Ser Anzoategui gibi isimler eşlik ediyor.

    Vida zamanla birbirlerinden uzaklaşmış Meksika kökenli iki kız kardeşin, Los Angeles’ın doğusundaki eski mahallelerine geri dönmesini işliyor. Kardeşler, annelerinden kalan bir mirası değerlendirmek üzere Los Angeles'ın yolunu tutarlar. Birbirinden tamamen farklı karakterdeki iki genç kadın, burada bir bar açıp birlikte çalışmaya karar verir. Bu esnada birçok zorlukla mücadele ederken, geçmişleriyle yüzleşip annelerinin kimliğiyle ilgili şoke edici bir gerçeği keşfederler.

    Vida’nın yürütücü yapımcı kadrosunda Marc Turtletaub, Peter Saraf ve Robin Schwartz yer alıyor. Dizinin prodüksiyonunu Big Beach TV üstleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top