Hesabım
    The ABC Murders'da John Malkovich’e İlk Bakış

    BBC dizisi The ABC Murders’ın ilk görselinde John Malkovich var

    BBC One’da izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan The ABC Murders, başrol John Malkovich’in yer aldığı ilk görselini yayınladı.

    John Malkovich, Agatha Christie imzalı aynı adlı romandan uyarlanan dizide Dedektif Hercule Poirot karakterine hayat verecek. Sarah Phelps tarafından ekrana uyarlanan dizi, üç bölüm olarak izleyici karşısına çıkacak.

    The ABC Murders 1930’lu yıllarda Birleşik Krallık’ta ortaya çıkan ve A.B.C. adıyla nam salan bir katili merkezine alıyor. Öldürdüğü her kurbanın yanına ABC tren yolu rehberi bırakan katil, peşine usta dedektif Poirot’u takıyor. Ancak bu soruşturma Poirot’u alt etmek isteyen gizli bir düşman tarafından engelleniyor.

    The ABC Murders’ın oyuncu kadrosunda Malkovich’e Rupert Grint, Andrew Buchan, Eamon Farren, Tara Fitzgerald, Bronwyn James ve Freya Mavor gibi isimler eşlik ediyor.

    Malkovich’in canlandırdığı Poirot karakterine daha önce Kenneth Branagh, Orson Welles, Tony Randall, Albert Finney, Ian Holm ve Peter Ustinov gibi efsanevi aktörler de hayat vermişti.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top