Hesabım
    Russell Crowe "Roger Ailes" ile Ekrana Transfer Oluyor

    Roger Ailes dizisinin başrolüne Russell Crowe getirildi

    Roger Ailes’in hayatını işleyen dizinin başrolü olara seçilen Russell Crowe, kariyerinin belki de en iddialı rolüne hazırlanıyor. İlk kez bir dizide başrol olarak izleyeceğimiz Russell Crowe, medya sektörünün en tartışmalı isimlerinden Fox News Channel’ın kurucusu  Roger Ailes’a hayat verecek.

    Sekiz bölümden oluşan ve şimdilik Secure and Hold: The Last Days of Roger Ailes adını taşıyan dizi Showtime ekranlarında izleyici karşına çıkacak. Dizinin senaryosu, Gabriel Sherman’ın çok satan The Loudest Voice in the Room kitabından ve New York dergisi için kaleme aldığı haberlerden uyarlanacak.

    2017’de Fox News Channel’dan ayrılan Ailes, Trump propagandası yapmakla ve kanalı, devletin kampanya kanalına dönüştürmekle eleştirilen bir figürdü. Mini dizi formatındaki yapımın produksiyonuna 2017’de, Ailes’in ölümünden bir ay önce başlanmıştı.

    İlk bölümün senaryo koltuğunda Sherman’a Spotlight’ın Oscar ödüllü senaristi ve yönetmeni Tom McCarthy eşlik ediyor. McCarthy ayrıca Jason Blum, Alex Metcalf, Marci Wiseman ve Jeremy Gold ile birlikte yürütücü yapımcı olarak da görev yapacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top