Hesabım
    Amazon’dan Üç Farklı Gençlik Dizisi Geliyor!

    Gençlik dizileri College, Panic ve The Wilds'ın hazırlıkları Amazon’da başladı

    Amazon platformu College, Panic ve The Wilds adlı gençlik dizilerinin pilot bölümlerini onayladı. 

    Genç yetişkinlere hitap eden dizilerden ilki olan College, ünlü aktör Channing Tatum’un imzasını taşıyacak. Tatum’un Jill Soloway ile birlikte yapımcılığını üstlendiği dizi, üniversite kampüslerinde yaşananları oda arkadaşı altı karakterin hikayesi üzerinden ele alacak. Dizinin showrunner koltuğunda Transparent’a imzasını atan Soloway var.

    İkinci dizi Panic, New York Times çok satanlar listesindeki bir romandan uyarlanıyor. Lauren Oliver’ın kaleme aldığı roman, izbe bir kasabada geçiyor ve bu kasabadan kurtulabilmenin tek yolu olan yasadışı bir oyunu konu ediniyor. Her yıl oynanan bu oyunda kazanan tek kişi vardır ve bu kişi kasabadan kurtulma şansını elde eder. Bu yıl ise rekor bir sayıyla 47 kişi katılacaktır. Romanın yazarı Oliver, dizinin senaryosunu da kaleme alıyor. 

    Bir grup genç kadını takip eden The Wilds ise tamamen farklı geçmişlere sahip üç karakterin kendilerini uzak ve vahşi bir adada bulmasıyla başlıyor. Bir sosyal deneyin parçası olduklarının farkında olmayan üç karakter, kıyasıya bir hayatta kalma mücadelesine atılır. 

    Gençlik dizileri College, Panic ve The Wilds’in hazırlıkları Amazon platformu tarafından yürütülüyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top