Hesabım
    After Life: Ricky Gervais’in Dizisinde Kadro Şekillendi

    Ricky Gervais imzalı Netflix dizisi After Life’ın oyuncu kadrosu belli oldu

    Ricky Gervais, yeni komedi dizisi After Life ile Netflix’e geri dönüyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Gervais’e hangi isimlerin eşlik edeceği belli oldu.

    Netflix orijinali komedi dizisinin oyuncu kadrosuna Penelope Wilton, David Bradley, Ashley Jensen, Tom Basden, Tony Way, David Earl, Joe Wilkinson, Kerry Godliman, Mandeep Dhillon, Jo Hartley, Roisin Conaty ve Diane Morgan katıldı. Gervais, kadrodaki isimlerin birçoğuyla çeşitli dizilerinde birlikte çalışmıştı.

    After Life konu olarak, karısının ani ölümünün ardından bambaşka birine dönüşen Tony’nin hikayesini ele alıyor. O güne dek kusursuz bir hayata sahip olan Tony, eşini kaybettikten sonra büyük bir dönüşüm yaşar. Tony artık hayatının kontrolünü kendi elinde tutmaya kararlıdır. İçinden geldiği şekilde davranır ve aklından geçen her şeyi söyler. O, bunun bir süper güç olduğunu düşünürken çevresindekiler Tony için endişelenmeye başlar.

    Gervais’in yarattığı After Life’ın çekimleri Londra’da gerçekleşecek. Altı bölümden oluşan dizinin prömiyer tarihi henüz netleşmedi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top