Hesabım
    Y: The Last Man Uyarlamasında Başroller Diane Lane ve Barry Keoghan’ın!

    Çizgi roman uyarlaması Y: The Last Man’in başrollerine Diane Lane ve Barry Keoghan geldi

    FX’in iddialı Y: The Last Man uyarlamasının başrollerine Diane Lane ve Barry Keoghan getirildi. Heyecanla beklenen bilimkurgu serisi, “Y” adıyla ekranlardaki yerini alacak.

    FX Networks’ün prodüksiyonunda hayat bulan Y, oyuncu kadrosunu duyurdu. Buna göre, ikonik başkahraman Yorick Brown’a, Dunkirk ve The Killing of a Sacred Deer gibi yapımlardan tanıdığımız Barry Keoghan hayat verecek. Dizinin oyuncu kadrosunda Keoghan’a Imogen Poots, Lashana Lynch, Juliana Canfield ve Marin Ireland gibi isimler eşlik edecek.

    İlk sayısı 2002’de basılan ödüllü Y: The Last Man çizgi romanı, 60 sayı halinde okurla buluştu. Yalnızca tek bir erkeğin hayatta kaldığı bir evrende geçen yapıtın hikayesi cinsiyet, ırk, sınıf ve hayatta kalma mücadelesi gibi kavramları işliyor.

    FX Networks geçtiğimiz Nisan ayında çizgi romanı televizyona uyarlayacağını müjdelemiş ve pilot bölüm onayını duyurmuştu.

    Dizinin showrunner koltuğunda Michael Green ve Aida Mashaka Croal ikilisi yer alıyor. Pilot bölümün yönetmen koltuğunda Melina Matsoukas; yürütücü yapımcı kadrosunda Matsoukas, Nina Jacobson, Brad Simpson ve Brian K. Vaughan var.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top