Hesabım
    ‘Batwoman’ Dizisi İçin Hazırlıklar Başladı

    Batwoman karakteri kendi dizisine kavuşuyor

    DC’nin kült karakteri Batwoman dizi olarak ekrana taşınıyor. Arrow ve The Flash gibi süper kahraman dizilerini hayata geçiren Greg Berlanti’nin, Batwoman uyarlaması için harekte geçtiği duyuruldu.

    Batwoman uyarlamasının senaryosunu Caroline Dries kaleme alıyor. Dizinin hikayesi, karanlık Gotham sokaklarında geçiyor ve sosyal adaleti sağlamak için Batwoman adıyla harekete geçen Kate Kane’in yolculuğunu konu ediniyor. Gotham’ın umudu olmak için en başta kendisiyle savaşan Kate Kane, DC evreninin en ünlü karakterlerinden biri.

    İlk olarak 1956’da okurla buluşan Batwoman karakteri, daha sonra DC Comics tarafından yapılan dokunuşlarla DC evreninin ilk lezbiyen süper kahramanı olarak okur karşısına çıktı. Üstün yeteneklere sahip bir savaşçı olan Kane, Gotham’ın en ünlü kahramanı Batman’dan esinle kişisel servetini suça karşı savaşmak için kullanıyor.

    Batwoman karakterinin önümüzdeki sonbaharda gerçekleşecek ve tüm CW süper kahramanlarını bir araya getirecek ortak bölümde de yer alması bekleniyor. Ortak bölümün Aralık’ta yayınlanması planlanıyor.

    Batwoman dizisi 2019 yılı içerisinde The CW kanalında izleyici karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top