Hesabım
    Better Call Saul'da Bryan Cranston & Aaron Paul Akıbeti Belli Oldu

    Better Call Saul 4. sezonda Bryan Cranston ve Aaron Paul ikilisi yok

    Hayranların merakla beklediği haber sonunda geldi; Bryan Cranston ve Aaron Paul ikilisinin Better Call Saul 4. sezonda rol almayacağı kesinleşti.

    Breaking Bad’in yaratıcısı Vince Gilligan geçtiğimiz gün Comic-Con panelinde konuştu ve Better Call Saul ile Breaking Bad arasındaki geçişle ilgili yeni detaylar verdi. Buna göre, Better Call Saul’un dördüncü sezonu beklendiği üzere Breaking Bad’den karakterlere yer verecek, ancak Bryan Cranston ya da Aaron Paul bu isimler arasında değil. Gilligan böylece uzun süredir hayranları merakta bırakan bu söylentiye açıklık getirmiş oldu.

    Breaking Bad’in 10. yılı şerefine düzenlenen panelde konuşan Gilligan “Better Call Saul’un 4. sezonunda Walt ya da Jesse’yi görmeyeceksiniz” dese de “Eğer bu karakterler Saul bitmeden dizide görünmezse büyük bir hata işlemiş oluruz” diyerek açık kapı bırakmayı ihmal etmedi.

    Breaking Bad’in yıldönümü paneline Gilligan, Cranston ve Paul’un yanı sıra diziden Dean Norris, Anna Gunn, Betsy Brandt, RJ Mitte, Bob Odenkirk ve Giancarlo Esposito da katıldı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top