Hesabım
    'The Fosters’ Yıldızları Teri Polo ve Sherri Saum ‘Good Trouble' Kadrosunda!

    Teri Polo ve Sherri Saum, devam dizisi ‘Good Trouble’da da rol alacak

    The Fosters’ın devam dizisi Good Trouble, oyuncu kadrosuna orijinal dizideki Teri Polo ve Sherri Saum’u ekledi. Deadline’da çıkan habere göre ikili, ilk sezonun iki bölümünde izleyici karşısına çıkacak.

    Good Trouble başrollerinde, The Fosters’tan tanıdığımız Maia Mitchell ve Cierra Ramirez’e yer verecek. Dizi, Los Angeles’ta yepyeni bir hayatın ilk adımlarını atan Callie ve Mariana’nın maceralarını takip ediyor.

    Dizinin geçtiğimiz ay duyurulan oyuncu kadrosunda yeni yüzler Tommy Martinez, Zuri Adele, Sherry Cola ve Roger Bart'ın yanı sıra orijinal diziden Emma Hunton ve Ken Kirby de var. Yapımcıların daha önceki açıklamalarına göre orijinal dizideki tüm oyuncuları yeni dizide misafir oyuncu olarak göreceğiz.

    The Fosters’ın senaristleri Joanna JohnsonPeter Paige ve Bradley Bredeweg tarafından yaratılan Good Trouble'ın yürütücü yapımcı kadrosunda Gregory Gugliotta, Christine SacaniJennifer LopezElaine Goldsmith-Thomas ve Benny Medina görev yapıyor. Pilot bölümün yönetmen koltuğunda ise Jon M. Chu var.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top