Hesabım
    Netflix ve Shondaland Ortaklığından 8 Yeni Dizi!

    Netflix ve Shondaland’in işbirliği yapacağı diziler belli oldu

    Grey’s Anatomy, Scandal, How to Get Away with Murder gibi fenomen dizilerde imzası bulunan Shondaland yapım şirketi, Netflix için yürüttüğü projeleri duyurdu. Shondaland’in kurucusu Shonda Rhimes ve ortağı Betsy Beers, Netflix için sekiz farklı diziyi hayata geçirdiklerini açıkladı.

    Dizilerden ilki Untitled Shonda Rhimes Project, New York dergisinde yayınlanan How Anna Delvey Tricked New York’s Party People başlıklı makaleden uyarlanıyor. Dizide başkarakter Manhattan, daha önce eşi benzeri görülmemiş yeni bir arkadaş edinecek. Ancak yeni arkadaşının bir Amerikan rüyası mı yoksa New York'un en büyük sahtekarı mı olduğu sorusuyla karşılaşacak. Dizinin yapımcısı Shonda Rhimes.

    Untitled Bridgerton Project adını taşıyan yapım, Julia Quinn'in çok satan roman serisinden uyarlanıyor ve Londra'nın jet sosyetesinde yapılan evlilikleri ve çiftlerin şaşalı yaşamlarını Bridgerton ailesinin gözünden anlatıyor. Dizi, Chris Van Dusen’in imzasıyla ekrana taşınıyor.

    Pulitzer Ödüllü yazar Isabel Wilkerson'ın aynı adlı kitabından uyarlanan The Warmth of Other Suns, 1916 ve 1970 yılları arasında geçiyor ve Afrikalı-Amerikalıların daha iyi bir hayat için Güney Jim Crow'dan göçmesini konu alıyor. Uyarlama dizi, Anna Deavere Smith’in imzasını taşıyor.

    1840’lı yıllarda Meksika’da geçen Pico & Sepulveda, Amerikan ordusunun bölgeyi kendi topraklarına katmak için her türlü vahşeti uyguladıkları döneme odaklanıyor. Dizi, Emmy ödüllü yazar Janet Leahy tarafından hayata geçiriliyor.

    Reset: My Fight for Inclusion and Lasting Change adlı dizi ise Ellen Pao’nun anı kitabından uyarlanıyor. Biyografik yapım, Pao’nun eski şirketine açtığı davanın Silikon Vadisi'ndeki erkek egemen düzeni sarsmasını ve Time's Up hareketini ortaya çıkarmasını işliyor.

    The Residence: Inside the Private World of the White House adlı kitaptan uyarlanan The Residence, Beyaz Saray’da yaşayan ailelerin ve çalışanların hayatını anlatacak.

    Kara komedi türündeki Sunshine Scouts’ta, kamp yaptıkları sırada yaşanan bir doğal afet yüzünden ayrı düşen bir grup izci kızın durumla baş etme mücadelesine tanık olacağız. Jill Alexander’ın imzasıyla ekrana taşınıyor.

    Son proje Hot Chocolate Nutcracker ise Debbie Allen Dans Akademisi’nde geçen bir belgesel. Yapım, grubun klasik bale gösterisi Fındıkkıran’dan uyarladıkları şovun perde arkasını açığa çıkaracak. Oliver Bokelberg dizide hem yönetmen hem de yapımcı olarak görev yapıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top