Hesabım
    Buffy’nin Devam Dizisinde Anakarakter Değişiyor!

    Buffy’nin devam dizisinde yeni bir ‘avcı’ olacak

    Buffy the Vampire Slayer’ın devam dizisinde anakarakter değişiyor. Geçtiğimiz hafta resmi olarak açıklanan projenin başrolüne siyahi bir oyuncu getirilecek.

    Warner Bros’un imzasını taşıyan kült dizi Buffy the Vampire Slayer, devam dizisiyle ekranlardaki yerini geri almaya hazırlanıyor. Devam kararı dizinin fanlarını ikiye bölmüşken projeden ilk detaylar da düşmeye başladı.

    Devam dizisiyle ilgili ilk resmi haber showrunner Monica Owusu-Breen’den geldi. Owusu-Breen, yeni dizide Sarah Michelle Gellar’ın yer almayacağını ve Gellar’ın canlandırdığı karakterin yerine başka bir anakarakter yaratacaklarını açıkladı.

    Monica Owusu-Breen yeni projeyle ilgili içini dökerken şunları söyledi : “Çoğu senarist için Star Wars en değerlisidir. Benim Star Wars’um Buffy the Vampire Slayer. Senarist olmadan önce bu dizinin hayranıydım. Yedi sezon boyunca Buffy Summers’ın büyümesini, aşık olmasını ve bu aşkı öldürmesini izledim. Kavgasını, mücadesini ve avını izledim. Sadece BİR tane Buffy var. Bir tane Xander, bir tane Willow, Giles, Cordelia, Oz, Tara, Kendra, Faith, Spike, Angel… Bunların yeri doldurulamaz. Joss Whedon’ın olağanüstü dizisinin yeri doldurulamaz. Bunu deneyemezdim bile. Ancak yirmi yıl sonra şimdi buradayız ve dünya çok daha korkunç görünüyor. Bu yüzden belki de artık yeni Avcı ile tanışma zamanı gelmiştir.”

    Owusu-Breen’in imzasını attığı diziler arasında Alias, Fringe, Brothers & Sisters ve Agents of S.H.I.E.L.D. gibi yapımlar var.

    Buffy the Vampire Slayer’ın kadrosu ve hangi kanalda yayınlanacağı belirsizliğini koruyor.  

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top