Hesabım
    The Time Traveler’s Wife Dizi Oluyor!

    The Time Traveler’s Wife dizi formatında izleyiciyle buluşacak

    HBO, The Time Traveler’s Wife (Zaman Yolcusunun Karısı) romanını ekrana taşımak için kolları sıvadı. Uyarlama, Sherlock ve Doctor Who’nun Emmy ödüllü senaristi Steven Moffat tarafından hayata geçirilecek.

    Audrey Niffenegger’ın romanı beyazperdenin ardından bu kez ekrana uyarlanıyor. Moffat’ın kaleme aldığı senaryo, evliliklerinde sorunlar yaşayan Clare ve Henry çiftinin sınırları zorlayan zamanda yolculuk hikayesini ele alıyor.

    Uyarlamanın başına getirilen Moffat duygularını şu sözlerle ifade etti: “Audrey Niffenegger’ın romanını uzun zaman önce okumuştum ve romana aşık olmuştum. Aslında ona cevaben Doctor Who’da The Girl In The Fireplace diye bir bölüm de yazmıştım... Bunca yılın ardından romanın kendisini uyarlamak hayallerimi gerçek kılacak. Televizyonun yeni ve cesur dünyası, böylesine bir derinliğe ve karmaşıklığa artık hazır.”

    The Time Traveler’s Wife dizisinin yürütücü yapımcılığını Moffat, Sue Vertue ve Brian Minchin üstleniyor.

    The Time Traveler’s Wife romanı 2009’da beyazperdeye uyarlanmış; Robert Schwentke’nin yönettiği filmin başrollerini Eric Bana ve Rachel McAdams paylaşmıştı. Filmin ülkemizde Zaman Yolcusunun Karısı adıyla vizyona girdiğini de hatırlatalım.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top