Hesabım
    Bryan Cranston Dizisi 'Sneaky Pete'e 3. Sezon Onayı!

    Bryan Cranston imzalı Sneaky Pete 3. sezonuyla ekran yolculuğuna devam edecek

    Amazon, Bryan Cranston imzalı suç dizisi Sneaky Pete’in 3. sezonunu onayladı. Başrolünde Emmy adayı Giovanni Ribisi'ye yer veren dizinin yeni sezon çekimleri önümüzdeki hafta başlıyor.

    Sneaky Pete, dizi camiasından tanıdığımız çok ünlü iki isim tarafından ekrana taşınıyor: İlki Breaking Bad’in Heisenberg’i Bryan Cranston; diğer ise uzun soluklu House dizisinin yaratıcısı David Shore.

    Amazon Prime’da izleyiciyle buluşan Sneaky Pete acımasız bir gangsterden kaçmak için, hapishane arkadaşının kimliğine bürünen Marius’un maceralarını işliyor. Marius hücre arkadaşı Pete’in kimliğini aldıktan sonra, Pete’in yıllardır hiç görmediği ailesiyle karşılaşmak zorunda kalır. Ne var ki bu renkli ailenin de kendine has, tehlikeli sırları vardır.

    Sneaky Pete üçüncü sezon oyuncu kadrosunda da Giovanni Ribisi, Marin Ireland, Margo Martindale, Peter Gerety, Libe Barer ve Shane McRae’yi koruyor. Dizinin yürütücü yapımcılığını Cranston, Graham Yost, Michael Dinner, Fred Golan, Seth Gordon ve James Degus üstlenirken showrunner koltuğunda Blake Masters yer alacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top