Hesabım
    ‘Veronica Mars’ Ekranlara Geri Dönüyor

    ‘Veronica Mars’ yeniden izleyiciyle buluşacak

    Kült dizi Veronica Mars ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor. Yeni serinin Hulu tarafından ekrana taşındığı konuşuluyor. Bu versiyonda da başrolde Kristen Belll’in yer alacağı; Bell’in de role sıcak baktığı ilk haberler arasında.

    Variety’de çıkan habere göre Veronica Mars, orijinal dizi gibi Warner Bros. Television tarafından ekrana taşınacak. Orijinal serinin yaratıcısı Rob Thomas yeni dizide senarist olarak görev yaparken hikaye detayları henüz paylaşılmadı. Dizi için sürdürülen anlaşmaların son aşamaya gelmediği de detaylar arasında. Bell dışındaki oyuncuların yeni seride yer alıp almayacağı ise belirsizliğini koruyor.

    Orijinal Veronica Mars dizisi 2004-2007 yılları arasında, üç sezon boyunca ekranda kaldı. Dizi, Bell’in canlandırdığı Kaliforniyalı dedektif Veronica’nın maceralarını takip etti. Kurgusal Neptune kasabasında geçen dizide Veronica, babasının dedektiflik bürosunda çalışmaktadır ve her bölüm, civarda işlenen suçları araştırır. Bu esnada, en yakın arkadaşı Lilly Kane’in cinayetini de çözmeye çalışmaktadır.

    Veronica Mars 2014’te beyazperde de izleyici karşısına çıkmıştı. Uyarlama film, Bell ve Thomas tarafından başlatılan bir Kickstarter kampanyası sayesinde finanse edilmişti.

    Gündem yaratan haberle ilgili Hulu ya da Warner Bros. Cephesi henüz açıklama yapmış değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top