Hesabım
    Game of Thrones'un 8. Sezonundan İlk Görüntüler Geldi

    Game of Thrones'un 8. sezonuna ilk bakış...

    Game of Thrones sekizinci sezonu için gün sayarken final sezonundan ilk görüntüler izleyici karşısına çıktı. HBO’nun yayınladığı ve içerisinde tüm dizilerden görüntüleri birleştirdiği tanıtımda Game of Thrones’un final sezonundan da anlar var. 

    2019 Nisan’ında prömiyer yapması beklenen yeni sezonunun gecikmesi gündemde. Geçtiğimiz günlerde dizinin görsel efekt süpervizörü Joe Bauer, ekibinin çalışmaya henüz başladığını ve işlerinin en erken Mayıs ayında tamamlanacağını söylemişti.

    Merakla beklenen final sezonuyla ilgili en son yorumlar, başrol oyuncularından Nikolaj Coster-Waldau'dan gelmişti. Sezon finalinin senaryosunu okuduğunu söyleyen başarılı oyuncu finalle ilgili şunları söyledi: "Bunca yıl bu dizide çalışmış biri olarak dizinin nasıl sona ereceğini tahmin etmeye çalışırdım; senaryoyu okuduğumda bazı kısımlar tahmin ettiğim gibiydi ancak diğer kısımlar kesinlikle şoke edici ve sürpriz doluydu. İçerisinde gizemli bir cinayetin olduğu ve finalde bu cinayetin bir anlam ifade etmediğini anladığınız korkunç diziler vardır ya, bu onlardan biri değil. Burada dev yapbozun tüm parçaları birleşiyor.”

    Game of Thrones'un 8. sezonunun 2019'un yaz aylarında prömiyer yapması bekleniyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top