Hesabım
    Emmy Rossum ‘Shameless’tan Ayrılıyor!

    ‘Shameless’ hayranlarını üzen haber Emmy Rossum’dan geldi

    9. sezonuyla geri dönen Shameless cephesinde beklenmedik bir gelişme yaşandı ve Emmy Rossum diziden ayrıldığını açıkladı.

    Dokuz sezondur Shameless’ın başrollerinden biri olarak boy gösteren Rossum, ayrılık kararını Facebook hesabı üzerinden duyurdu. Rossum duygusal bir notla hayranlarına veda ederken paylaşımı sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

    Rossum’un vedasının bir bölümünde şu ifadeler yer aldı: “Duygularımı kelimelerle ifade etmek zor ancak deneyeceğim. Bu iş her daim bir maceraydı, yolculuklarla ve hikaye anlatma fırsatlarıyla doluydu. Bir oyuncu olarak birkaç ayda bir yeni bir yere seyahat edersiniz, yeni bir projeye başlarınız, yeni bir kariyer yaratırsınız, yeni ritimler öğrenirsiniz, ekibinizle aranızda özel şakalarınız olur, yeni arkadaşlar edinirsiniz. 8 yıl önce Shameless hayatıma girene kadar bu türden kısa ömürlü ve harika bir oyuncu yaşantısı sürüyordum. Ve bu dizinin bana sağladığı türden bir istikrara ne denli ihtiyaç duyduğumun farkında değildim. Her yeni sezonda aynı ekibin geri dönmesi beni büyülerdi. Ve bu sadece harika yazılmış değil, aynı zamanda mükemmel katmanlı da bir diziydi. Bu bağlar gerçekti, bizi her sezon yeniden bir araya getiren şey gerçek dostluklardı...”

    Shameless’ın 9. sezonu 9 Eylül’de başlayacak. Dizinin Emmy Rossum’un yokluğunda nasıl şekilleneceği ise merakla bekleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top