Hesabım
    Melissa Joan Hart ‘Sabrina’ Uyarlamasında Görünecek mi?

    Eski Sabrina Melissa Joan Hart, Netflix'in yeni uyarlamasıyla ilgili konuştu

    Netflix tarafından ekrana taşınan Chilling Adventures of Sabrina, 90'larda aynı başkaraktere hayat veren Melissa Joan Hart’ı konuk edecek mi? Merak edilen yanıt Hart’tan geldi ve ünlü aktris, yeni uyarlamaya dair hiçbir fikrinin olmadığını söyledi.

    Melissa Joan Hart, Cadılar Bayramı’nda prömiyer yapmaya hazırlanan Chilling Adventures of Sabrina’da olası bir cameo performansının gündemde dahi olmadığını belirtti. Hart ayrıca yapımcıların kendisiyle iletişime geçmediğini ve diziyle ilgili hiçbir fikrinin olmadığını ekledi. Sektördeki yeniden çevrim trendine değinen Hart ayrıca orijinal diziyi direkt kopyalamadıkları ve daha karanlık bir versiyonuna imza attıkları için Netflix’i kutladı.

    Netflix’te hazırlıkları süren Chilling Adventures of Sabrina, ilk sezonunda epizodik bir yapıda ilerleyecek ve mini filmlerden oluşacak. Hikayenin kahramanı Sabrina, her bölümde farklı bir maceranın içerisine atılacak. Dizinin esin kaynaklarından birinin efsanevi korku filmi The Exorcist olduğunu not düşelim.

    Chilling Adventures of Sabrina 26 Ekim’de Netflix’te başlıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top