Hesabım
    Netflix Dizisi ‘Maniac’ın İlginç Tanıtımı Yayında!

    ‘Maniac’ın yeni tanıtımında karakterlerin sorunlarına deva olacak ilaç tanıtılıyor

    Emma Stone ve Jonah Hill’i yıllar sonra bir araya getiren Maniac, yeni tanıtımını görücüye çıkardı. Norveç yapımı diziden uyarlanan kara komedi, 21 Eylül’de Netflix’te izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

    Mini dizi formatındaki Maniac’ın yönetmen koltuğunda Beasts of No Nation ve True Detective gibi popüler yapımlarda imzası bulunan Cary Joji Fukunaga var. Patrick Somerville’in kaleme aldığı senaryo, bir ilaç deneme programında yolları kesişen iki karakterin hikayesini işliyor.

    Annesi ve kardeşiyle sorunlar yaşayan Annie Landsberg, bir doktor tarafından geliştirilen bu yeni ilaç için gönüllü olur. Aynı programa katılan Owen, ülkenin en zengin ailelerinden birinin oğludur ve hayatı boyunca tartışmalı bir şizofren teşhisiyle baş etmek zorunda kalmıştır. Doktor James K. Mantleray’in iddiasına göre bu ilaç, kalp kırıklıkları dahil zihinle ilgili her türlü sorunu çözebilmektedir. Ne var ki olaylar planlandığı şekilde ilerlemez.

    Maniac'ın başlıca rollerinde Justin TherouxSally FieldSonoya MizunoAaralyn AndersonGeoffrey CantorJulia GarnerJosh PaisJemima Kirke ve Rob Yang gibi isimler yer alıyor.

    Maniac 21 Eylül’de Netflix’te gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top