Hesabım
    Johnny Galecki ve Juliette Lewis ‘The Conners’ın Kadrosunda!

    ‘The Conners’ kadrosuna Johnny Galecki ve Juliette Lewis’i ekleyerek iddiasını artırdı

    Roseanne’in devam dizisi olarak ekrana gelmeye hazırlanan The Conners, oyuncu kadrosuna Johnny Galecki ve Juliette Lewis’i ekledi. Dizide Galecki’yi David rolünde izlemeye devam edeceğiz. Lewis ise David’in sevgilisi Blue olarak karşımıza çıkacak.

    90’ların imza dizilerinden Roseanne, geçtiğimiz yıl yeni bölümleriyle ekrana taşınmış ve reyting anlamında rekor sayılabilecek bir başarı elde etmişti. İlk bölümün yayınlanmasıyla birlikte ikinci sezon onayını alan dizi, başrol Roseanne Barr’ın Twitter’da yaptığı ırkçı paylaşımlarının ardından iptal edilmişti. Gelişmelerin hemen ardından harekete geçen yapımcılar Roseanne Barr’ın olmadığı bir versiyon üzerinde çalıştılar ve böylece The Conners projesi ortaya çıktı.

    The Conners başlıca rollerinde John Goodman, Laurie Metcalf, Sara Gilbert, Lecy Goranson ve Michael Fishman’ı buluşturmaya devam ediyor. 10 bölümden oluşan dizinin yapımcılığını Tom Werner, Sara Gilbert, Bruce Helford, Dave Caplan, Bruce Rasmussen ve Tony Hernandez üstlenirken senaryo Bruce Helford, Dave Caplan ve Bruce Rasmussen’in imzasını taşıyor.

    The Conners’ın ilk sezonu 16 Ekim’de başlıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top