Hesabım
    ‘Lethal Weapon’da Beklenmedik Veda!

    Damon Wayans ‘Lethal Weapon’dan ayrılacağını açıkladı

    Geçtiğimiz aylarda Clayne Crawford'un vedasıyla sarsılan Lethal Weapon cephesinde sular durulmuyor. Şimdi de diğer başrol oyuncusu Damon Wayans üçüncü sezon çekimlerinden sonra diziden ayrılacağını açıkladı.

    Kararı Eurweb.com sitesiyle yaptığı video röportaj esnasında sürpriz bir şekilde duyuran Wayans, “Aralık ayında 13 bölümü tamamladıktan sonra diziyi bırakıyorum. Onlar ne planlıyor bilmiyorum ancak benim planlarım bu yönde. 58 yaşında bir şeker hastasıyım ve günde 16 saat çalışıyorum” dedi. Kamera arkasında konuşmaya devam eden Wayans, bu tempo için çok yaşlı olduğunu ve sahnelere geri dönerek mutluluğu yeniden bulacağını belirtti.

    Fox’ta yayınlanan Lethal Weapon, Mayıs ayında başrolü Clayne Crawford ile yolları ayırmış; Crawford’dan kalan boşluğa William Scott'ı getirmişti. Crawford ve Wayans arasında bir süredir gerilim yaşandığı ve Crawford’ın yönettiği bir bölümde Wayans’ın yaralanması üzerine gerilimin tırmandığı ortaya çıkmıştı. Wayans, Crawford’un kovulmasının ardından setteki yaralanma görüntülerini paylaşıp eski rol arkadaşını eleştirmişti.

    Lethal Weapon’ın üçüncü sezonu 25 Eylül’de Fox ekranlarında başladı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top