Hesabım
    Eric Bana’lı Suç Dizisi ‘Dirty John’dan Fragman Var

    Eric Bana’nın ilk Amerikan dizisi ‘Dirty John’un fragmanı yayınlandı

    Eric Bana’nın başrolünde yer aldığı mini dizi Dirty John’un fragmanı paylaşıldı. Bravo kanalı tarafından hayata geçirilen ve sekiz bölümden oluşan dizi Kasım’da prömiyer yapmaya hazırlanıyor.

    Dirty John’un hikayesi, Wondery ve LA Times’ın ortak hazırladığı popüler podcast programından uyarlandı. Debra Newell ve John Meehan arasındaki esrarengiz birlikteliği konu edinen dizide, sıradan bir ilişkinin kabusla sonuçlanması işlenecek. Orange County'de yaşayan bekar bir anne olan Debra, John Meehan ile ilişki yaşamaya başlayınca kendisini sırlara dolu bir dünyanın içerisinde bulur. Dizinin başlıca rollerinde Connie Britton, Julia Garner ve Jean Smart gibi isimler var.

    Dirty John’un senaryosunu, Chance dizisinin ortak yaratıcısı Alexandra Cunningham kaleme alıyor. Senaryo, Los Angeles Times muhabiri Christopher Goffard’ın hazırladığı podcast programının yanı sıra Goffard’ın yazdığı makalelerden de uyarlanıyor.

    İlk iki sezon onayını almayı başaran dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda Connie Britton, Alexandra Cunningham, Richard Suckle, Charles Roven, Mark Herzog, Christopher G. Cowen ve Chris Argentieri yer alıyor.

    Dirty John, 25 Kasım’da Bravo ekranlarında başlıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top