Hesabım
    ‘Godfather of Harlem’in Kadrosuna Rafi Gavron Eklendi

    'A Star is Born’un yıldızı Rafi Gavron’un yeni dizisi ‘Godfather of Harlem’ oldu

    Forest Whitaker’lı Godfather of Harlem’in oyuncu kadrosuna, Homecoming ve Catch 22 gibi iddialı dizilerde boy gösteren Rafi Gavron eklendi.

    Epix tarafından ekrana taşınan dizide Gavron’u genç gangster Ernie Nunzi rolünde izleyeceğiz. Genovese ailesine katılmanın hayallerini kuran yakışıklı Ernie, acımasız, hırslı ve gözüpek bir genç olarak karşımıza çıkacak.

    Godfather of Harlem’in oyuncu kadrosunda Whitaker ve Gavron’a Giancarlo Esposito, Vincent D’Onofrio, Ilfenesh Hadera ve Nigel Thatch gibi isimler eşlik ediyor.

    70’li yıllarda geçen dizi, dönemin en güçlü mafya liderlerinden Bumpy Johnson’ı takip ediyor. 60’larda hapse giren Bumpy Johnson, 10 yıl sonra özgürlüğüne yeniden kavuştuğunda, bir dönem hükmettiği mahallenin geçirdiği dönüşümü görür. Bölge bir süre önce İtalyan mafyası tarafından ele geçirilmiştir. Bumpy kontrolü yeniden kazanmak için Genovese ailesine savaş açar. Bu süreçte en büyük yardımı radikal papaz Malcolm X’ten alacaktır.

    Godfather of Harlem’in yürütücü yapımcılığını Whitaker, Nina Yang Bongiovi, James Acheson, Markuann Smith, Chris Brancato ve Paul Eckstein üstleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top