Hesabım
    Child’s Play Dizisinden Yeni Detaylar!

    Chucky efsanesini ekrana taşıyan Child’s Play’den yeni haberler var

    Beyazperdenin en ünlü serilerinden Child’s Play, dizi formatında izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Film serisinin yaratıcıları tarafından ekrana taşınan Child’s Play’in yeni detayları gün yüzüne çıktı.

    Senarist Don Mancini ve yapımcı David Kirschner’in açıklamalarına göre Child’s Play’in hikayesi 2017 yapımı Cult of Chucky’de yaşananların hemen sonrasında geçecek. Mancini çekimleri devam eden yapımla ilgili şunları söyledi: “Diziyi düşünerek hareket ettiğimiz için Cult’ı birçok farklı sürprizle bitirdik. Şu an çok fazla zincir olduğu için televizyon buna çok müsaitti ve biz de özellikle bu şekilde bıraktık. Bunun yanı sıra dizinin yepyeni bir dünyası ve hakkında henüz hiçbir şey söyleyemeyeceğimiz birçok yeni karakteri var.”

    Yapımcı Kirschner ise “Söyleyebileceğim tek şey, orijinal filmin konseptine geri döneceğimiz. Yani işin içinde çocuklar da olacak. Boşlukları siz doldurun” diyerek serinin kökenlerini özleyenlere büyük bir müjde verdi.

    Child’s Play dizisi, ünlü Chucky serisinin 30 yıldır beyazperdede hayat bulan hikayesini ekrana taşıyacak. Dizinin oyuncu kadrosu ya da yayınlanacağı platform henüz netlik kazanmadı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top