Hesabım
    ‘Luke Cage’ Ekrana Veda Ediyor

    Netflix’te izleyici karşısına çıkan ‘Luke Cage’ yolun sonuna geldi

    Marvel karakterlerinden uyarlanan Luke Cage 2. sezonun ardından ekrana veda ediyor. Geçtiğimiz günlerde Iron Fist’in iptalini de duyuran Netflix böylece bir hafta içerisinde ikinci Marvel dizisini iptal etmiş oldu. 

    Netflix ve Marvel’dan yapılan duyuruda şu sözlere yer verildi. “Marvel's Luke Cage ne yazık ki 3. sezon onayını alamadı. Marvel ve Netflix iki sezon boyunca Harlem’in kahramanını ekrana taşıyan showrunner, senaristler, oyuncular, ekip ve diziyi destekleyen izleyicilere minnettar.”

    Luke Cage ve Iron Fist’in ekran yolculuğu, 2013’te Netflix’te başlamıştı. Netflix’te prömiyer yapan ilk Marvel dizisi olan Daredevil ise üçüncü sezon prömiyerini geçtiğimiz günlerde gerçekleştirmişti.

    The Hollywood Reporter’ın haberine göre iptale fikir ayrılıkları neden oldu; dizinin üçüncü sezonu üzerinde uzlaşma sağlanamadı. İptalle birlikte Netflix'te yayınlanan Marvel dizilerinden Daredevil, Jessica Jones ve The Punisher kaldı.

    Marvel’s Luke Cage’in oyuncu kadrosunda Mike ColterSimone MissickRosario DawsonAlfre WoodardTheo RossiFinn JonesMustafa Shakir ve Gabrielle Dennis gibi isimler rol aldı. Dizinin ikinci sezon bölümleri Haziran sonunda gösterime girdi. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top