Hesabım
    Yeni ‘Star Trek’ Dizisi, ‘Rick and Morty’nin Senaristine Emanet!

    'Star Trek: Lower Deck' animasyonu ‘Rick and Morty’nin senaristine emanet edildi

    'Star Trek' evreninin yeni dizisini Rick and Morty’nin senaristi Mike McMahan hayata geçirecek. Komedi animasyon türündeki dizi Star Trek: Lower Decks adıyla ekrana taşınacak. 

    Rick and Morty’nin Emmy ödüllü senaristi Mike McMahan, geçtiğimiz haftalarda duyurulan dizinin senaryosunu kaleme alacak. Star Trek: Lower Decks’in senaryosu, Starfleet’in en önemsiz gemilerinden birinde görev yapan ekibin maceralarını işleyecek. Dikkat çekici gelişme, dizinin yapımcısı Alex Kurtzman tarafından duyuruldu. 

    Senarist koltuğu için McMahan’ın radara girmesi, McMahan’ın Twitter’da yayınladığı bir paylaşımın ardından gerçekleşmiş. Star Trek: The Next Generation için sahte sinopsis yaratan ve bunu Twitter üzerinden paylaşan McMahan’dan bu hikayeleri gerçek bir romana aktarılması istenmişti.

    Rick and Morty’nin en popüler bölümlerini kaleme alan McMahan, ünlü 'The Rickshank Rickdemption’ bölümüne de imzasını atmıştı.

    CBS All Access tarafından ekrana taşınan yapım, Star Trek: Discovery ve Patrick Stewart’lı dizinin ardından Star Trek evreninde geçen üçüncü dizi olacak. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top