Hesabım
    ‘American Vandal’ Ekrana Veda Ediyor

    Netflix imzalı ‘American Vandal’ın 3. sezonu olmayacak

    Netflix’in en çok izlenen içeriklerinden American Vandal, 2. sezonun ardından ekrana veda ediyor.

    İlk iki sezonunda da olumlu eleştiriler alan American Vandal’ın sürpriz final kararı Netflix tarafından duyuruldu. Netflix’ten gelen resmi açıklamada şu ifadeler yer aldı: “American Vandal’ın 3. sezonu olmayacak. Bu yenilikçi diziyi Netflix’e taşıyan senaristlere, oyunculara, teknik ekibe; ve bunun yanı sıra izleyicilere ve özgün ve alışılmışın dışındaki mizahını alkışlayan tüm eleştirmenlere minnettarız.”

    American Vandal, ABC Stüdyoları tarafından ekrana taşındı. Netflix geçtiğimiz haftalarda aynı stüdyonun imzasını taşıyan Iron Fist ve Luke Cage’i de iptal etmişti. The Hollywood Reporter’ın haberine göre American Vandal'ın iptal kararının ardından başka kanallar dizinin 3. sezonu için devreye girdi.

    Dan Perrault ve Tony Yacenda imzalı dizi ilk sezonunda, bir lisenin parkında bulunan 27 otomobilin üzerine penis çizimi yapılmasını ve bu olaydan sonra yaşananları sahte belgesel formatında bir komedide işlemişti.

    American Vandal’ın 2. sezonu geçtiğimiz ay prömiyer yapmış ve Rotten Tomatoes sitesinde eleştirmenlerden %97 reyting toplayarak büyük bir başarıya imza atmıştı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top