Hesabım
    George Eads ‘MacGyver’den Ayrılıyor

    ‘MacGyver’in yeniden çevriminde rol alan George Eads diziye veda ediyor

    MacGyver’de Jack Dalton karakterine hayat veren George Eads, 2016’dan beri rol aldığı diziye veda etti. Oyuncunun göründüğü son MacGyver bölümü, önümüzdeki aylarda izleyici karşısına çıkacak.

    Eads’in ayrılık nedeni açıklanmazken oyuncunun daha önce bir CBS dizisinden daha benzer şekilde ayrıldığını not düşelim. CSI: Crime Scene Investigation’da rol alan Eads, dizinin senaristlerinden biriyle yaşadığı bir olay nedeniyle 15 sezonun ardından diziye veda etmişti. Aynı yıl yayımlanan özel final bölümü için orijinal kadronun tamamı geri dönerken Eads aralarına katılmamıştı. 

    Üçüncü sezon bölümleriyle izleyici karşısına çıkan MacGyver, 80’li yılların unutulmaz dizisinin devamı olarak ekrana taşınıyor. Hikaye, sıradışı yöntemleri sayesinde düşmanlarının elinden kurtulmayı başaran ve beklenmedik düzenekleriyle herkesi şaşırtan babasının açtığı yolda yürüyen 20’li yaşlarındaki genç MacGyver'ı takip ediyor. MacGyver, Amerikan hükümetindeki gizli teşkilattan aldığı görevleri uygularken bir dizi maceranın baş aktörü oluyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top