Hesabım
    Netflix’in Yeni Avrupa Dizileri Belli Oldu

    Önümüzdeki dönemde Netflix’te hangi Avrupa yapımı dizileri izleyeceğiz?

    Netflix, başarılı Avrupa yapımlarının ardından Almanya, İsveç, İspanya ve Fransa’da geçecek yeni dizilerini açıkladı.

    Projelerden ilki, İsveçli ünlü yazar Henning Mankell’in çok satan serisinden uyarlanıyor. Kurt Wallander serisinden uyarlanan Young Wallander adlı dizi, yazarın efsanevi dedektif Kurt Wallander ile tanışmasını izleyecek. Günümüz İsveç’inde geçen dizinin çekimleri 2019’da başlayacak.

    18. yüzyılda Fransa’da geçen Logline, Fransız Devrimi’ne farklı bir pencereden yaklaşıyor. Dizi, giyotinin mucidi Joseph Guillotin’i takip ediyor. Gizemli cinayetleri aydınlatmaya çalışan Joseph, bu esnada sıradışı bir virüsle karşılaşır. Bu virüs yüzünden Fransız halkı, Fransız aristokratları tarafından öldürülmektedir. Dahası büyük çaplı bir ayaklanma kapıdadır…

    Fransa, Almanya, İspanya ve İngiltere’de geçen dört farklı öyküden oluşan Criminal, bir polis memuru ve zanlı arasındaki sorgu sürecini işliyor. Çekildikleri ülkenin yönetmen ve senaristlerine emanet edilen dizi 12 ayrı hikayeden oluşacak.

    Dark’ın yaratıcılarının imzasını taşıyan 1899 ise, 19. yüzyılda Londra’dan New York’a göçmen taşıyan bir gemide geçiyor.

    Netflix’in yakın dönemde izleyici karşısına çıkacak Avrupa dizileri arasında Leh dizisi 1983, İtalyan yapımı Baby, Fransa dizisi Plan Coeur ve Alman dizisi Dogs of Berlin var.  

     

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top