Hesabım
    Stephen King Dizisi ‘The Outsider’da Başrol Ben Mendelsohn'ın!

    Ben Mendelsohn, HBO’nun ‘The Outsider’ dizisinde başrole getirildi

    HBO, Stephen King’in aynı adlı romanından uyarlanan The Outsider dizisi için hazırlıklara başlarken başrole Ben Mendelsohn’ın getirildiğini açıkladı.

    The Outsider, küçük bir kasabada işlenen tüyler ürpertici bir cinayetin izlerini takip edecek. Dava vesilesiyle ortak noktada buluşan bir polis ve dedektif, olaylara doğaüstü güçlerin de dahil olmasıyla o güne dek inandıkları her şeyi sorgulamaya başlayacak. Dizinin senaryosu Richard Price tarafından uyarlanıyor.

    HBO, dizinin yönetmen koltuğu için ünlü aktör ve yönetmen Jason Bateman ile el sıkıştı. Bateman dizinin ilk iki bölümünü yönetmenin yanı sıra yürütücü yapımcı olarak da görev yapacak. Yapımcı kadrosunda Bateman’a Mendelsohn, Price, Marty Bowen, Michael Costigan ve Jack Bender eşlik ediyor. 

    Mendelsohn’ın son dönemde boy gösterdiği yapımlar arasında is "Rogue One: A Star Wars Story", "Bloodlines" ve "Captain Marvel" gibi popüler işler var. Jason Bateman ise "Ozark", "Bad Words" ve "The Family Fang" gibi yapımların yönetmen, yapımcı ya da oyuncu kadrosunda izleyici karşısına çıktı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top