Hesabım
    Richard Gere ‘Nevelot’ Uyarlamasında Rol Alacak

    İsrail dizisi ‘Nevelot’un yeniden çevriminde başrol Richard Gere’in oldu

    Apple tarafından hayata geçirilen Nevelot uyarlamasında başrole Richard Gere geldi.

    Uzun yıllar önce Vietnam’da birlikte çarpışan iki yakın dostun hikayesini işleyen dizi, senaryosunda Howard Gordon’ın imzasını taşıyor. Yakın dost olan bu iki karakter, yıllar önce aynı anda aşık oldukları bir kadının ölüm haberini alırlar. Bu gelişmeyle birlikte, yıllardır taşıdıkları sırlar ve pişmanlıklar gün yüzüne çıkarken trajik olaylarla dolu bir süreçten geçerler.

    Şimdilik pilot bölüm onayını alan yapımın showrunner koltuğunda Howard Gordon ve Warren Leight var. Yürütücü yapımcı kadrosunda ise Gordon, Gere, Dror Sabo, Warren Leight, Lee Yardeni, Avi Nir, Alon Shtruzman, Rachel Kaplan, Peter Traugott, Yoram Mokady ve Mirit Toovi görev yapıyor.

    Dizinin showrunner koltuğundaki Howard Gordon ekran kariyerinde "24" ve "Homeland" gibi yapımlara; Warren Leight ise "In Treatment," "Law and Order: SVU" ve "Law and Order: Criminal Intent" gibi dizilere imzasını attı.

    İsrail televizyonlarında yayınlanan Nevelot dizisi Dror Sabo, Daphna Levin ve Lee Yardeni tarafından, aynı adlı romandan uyarlandı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top