Hesabım
    ‘Stargirl’de Kadroya Joel McHale Eklendi

    DC dizisi ‘Stargirl’de Starman karakterine Joel McHale hayat verecek

    DC evreninde geçen Stargirl dizisi oyuncu kadrosuna Joel McHale’i ekledi. Ünlü oyuncu dizide Sylvester Pemberton, bilinen adıyla Starman, karakterine hayat verecek.

    Geoff Johns’un senaryosunu kaleme aldığı Stargirl’de başkarakter, Brec Bessinger'a emanet edildi. Başlıca rollerde ikiliye Anjelika Washington ve Giancarlo Esposito eşlik edecek. Dizinin prodüksiyonunu ise ünlü yapımcı Greg Berlanti yürütüyor.

    DC Universe platformunda prömiyer yapmaya hazırlanan dizi, genç kahraman Courtney Whitmore’un maceralarını takip edecek. Courtney’nin kusursuz hayatı, annesinin yeniden evlenmesiyle birlikte alt üst olur. Kaliforniya’dan taşınan aile, Nebraska’da yeni bir hayata atılır. Yeni okuluna ve ailesine alışmaya çalışan Courtney çok geçmeden annesinin yeni eşi Pat Dugan’ın büyük sırrını keşfedecektir: Pat, geçmişte bir süper kahramanın sağ kolu olarak çalışmıştır. Babasının süper kahraman kostümünü ele geçiren Courtney, sıradışı bir maceraya atılır.

    DC Universe tarafından ekrana taşınan diziler arasında Titans, Young Justice: Outsiders, Harley Quinn, Doom Patrol ve Swamp Thing var.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top