Hesabım
    ‘Narcos: Mexico’nun 2. Sezon Başrolleri Belli Oldu

    Netflix, ‘Narcos: Mexico’nun 2. sezon başrollerini açıkladı

    Narcos: Mexico’nun 2. sezonunda başrolde kimleri izleyeceğimiz belli oldu. Netflix, ilk sezonun başrolü Diego Luna’nın 2. sezonda da devam edeceğini açıklarken Luna'ya bu kez Scoot McNairy’nin eşlik edeceğini duyurdu.

    Narcos: Mexico ikinci sezonunda ünlü uyuşturucu baronu Miguel Ángel Félix Gallardo’nun hikayesini işlemeye devam edecek. Karakterin peşine takılan DAE ajanı rolünde ise bu kez McNairy’i izleyeceğiz. McNairy’in canlandırdığı karakter, ilk sezonda hikayenin anlatıcısı olarak yer almış; sezon sonunda ise ilk kez izleyiciye takdim edilmişti.

    Scoot McNairy son yıllarda televizyonda "True Detective", "Godless" ve "Halt and Catch Fire" gibi popüler işlerde rol aldı.

    Narcos: Mexico, dizinin önceki iki sezonundan farklı olarak rotasını Meksika’ya çeviriyor. 1980’li yıllarda geçen hikaye, ünlü Guadalajara kartelinin yükseliş hikayesini işliyor. Félix Gallardo’nun yarattığı kartel, ülke tarihine damgasını vuran uyuşturucu savaşlarının kızışmasına neden oluyor. İlk sezonun diğer başrolü Michael Peña’yı, kartelin peşine takılan DAE ajanı Kiki Camarena rolünde izlemiştik. Dizinin showrunner koltuğunda ise Chris Brancato ve Carlo Bernard görev yapmıştı.

    Narcos: Mexico’nun 2. sezon prodüksiyonu Mexico City’de başladı. Yeni sezonun 2019 içerisinde prömiyer yapması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top