Hesabım
    'Better Things' 3. Sezon Tarihi Belli Oldu

    'Better Things'in 3. sezonundan prömiyer tarihi geldi

    FX

    Better Things'in uzun bir süredir prodüksiyonu devam eden 3. sezonundan nihayet prömiyer tarihi geldi. Buna göre, geçtiğimiz haftalarda ilk tanıtımı yayınlanan yeni sezon 28 Şubat'ta prömiyer yapacak.

    3. sezon onayını bir yıldan daha uzun bir süre önce alan Better Things, 2017'nin eleştirmenlerce en çok beğenilen dizilerinden biri olmuştu. Komedyen ve aktris Pamela Adlon'ın yazıp yönettiği ve başrolünde yer aldığı Better Things, aktris Sam Fox'un aile yaşantısını ve kariyerini bir arada yürütme mücadelesini işliyor. 

    FX ekranlarında yayınlanan komedi dizisinin başrollerinde Adlon'a Mikey Madison, Hannah Alligood, Olivia Edward ve Celia Imrie eşlik ediyor. Dizinin 3. sezonunda karşılaşacağımız yeni yüzler arasında Sharon Stone, Matthew Broderick, Doug Jones, Glynn Turman, Judy Reyes, Cree Summer, Charlie Robinson, Janina Gavankar ve Marsha Thomason var.

    Performansıyla Emmy ödülüne aday gösterilen Adlon, dizinin tüm bölümlerini yönetmenin yanı sıra yürütücü yapımcı ve showrunner olarak da görev yapıyor.

    FX Productions'ın imzasıyla ekrana taşınan Better Things 3. sezon bölümleriyle 28 Şubat'ta geri dönüyor. 

     

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top