Hesabım
    Netflix’in ‘Carmen Sandiego’sundan İlk Fragman!

    Netflix dizisi ‘Carmen Sandiego’nun ilk fragmanında efsane yeniden doğuyor

    Netflix’in hayata geçirdiği animasyon dizi Carmen Sandiego ilk fragmanını görücüye çıkardı.

    İkonik karaktere Gina Rodriguez’in hayat verdiği dizi 18 Ocak’ta izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yeni dizi “Carmen Sandiego nerede?” yerine “Carmen Sandiego kim?” diye soracak. Dizide Player karakterini, “Stranger Things” ile tanıdığımız Finn Wolfhard seslendirecek.

    20 bölümden oluşan dizi, modern zamanlar Robin Hood’u, dahi ve gizemli hırsız Carmen Sandiego’nun maceralarını takip ediyor. Dünyayı gezen Carmen, V.I.L.E. kurbanlarını tespit edip paralarını geri almak için kusursuz soygunlara imza atıyor. Dizinin showrunner koltuğu yapımcı Duane Capizzi’ye emanet edildi.

    İlk olarak Broderbund’ın yarattığı bir oyunla izleyici karşısına çıkan Carmen Sandiego karakteri, geçtiğimiz senelerde üç kez ekrana taşındı. Netflix, animasyon dizinin hazırlıklarının ardından geçtiğimiz Mart’ta yeni bir "Carmen Sandiego" filminin de müjdesini vermişti. Filmin senarist koltuğu “Game Night”ın senaristi Mark Perez’e emanet edilirken anakarakter için dizide olduğu gibi Gina Rodriguez ile el sıkışıldı.

    Carmen Sandiego’nun ilk sezonu 18 Ocak’ta Netflix’te başlıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top