Hesabım
    ‘Game of Thrones’un Final Sezonu 6 Farklı Filmden Oluşuyor

    HBO’nun genel müdürü, ‘Game of Thrones’un final sezonunu yorumladı

    Game of Thrones’un final sezonu izleyiciyi şaşırtmaya hazırlanıyor. Variety’nin haberine göre, HBO müdürü Richard Plepler geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Altın Küre töreninde hit dizinin final sezonuyla ilgili konuştu.  

    Plepler’ın son sezonla ilgili yorumları şöyleydi: “Son sezon büyük bir gösteri. Altı farklı filme imza attılar. Bölümleri izlerken bir film izliyormuş hissine kapıldım.” Plepler, dizinin showrunner’ları David Benioff ve D.B. Weiss’la ilgili ise şunları söyledi: “Çıtanın yüksek olduğunu biliyorlardı ve onu aşmayı başardılar. Tüm bölümleri, özel efektsiz versiyonlarıyla iki kez izledim ve önlerinde saygıyla eğiliyorum. Sıradışı bir hikaye anlatımı ve göz kamaştıran bir prodüksiyona imza attılar.”

    Game of Thrones’un her biri 90 dakikalık 6 bölümden oluşan final sezonu, önümüzdeki Nisan ayında prömiyer yapacak. HBO, merakla beklenen sezondan ilk görüntüleri geçtiğimiz gün yayınlanan bir tanıtımla görücüye çıkarmıştı.

    David Benioff ve D.B. Weiss ikilisinin yarattığı Game of Thrones'un başlıca rollerini Peter DinklageLena HeadeyEmilia ClarkeKit HaringtonSophie TurnerMaisie Williams ve Nikolaj Coster-Waldau paylaşıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top