Hesabım
    NYPD Blue'da Kim Delaney & Bill Brochtrup Rollerine Geri Dönüyor

    Kim Delaney ve Bill Brochtrup, 'NYPD Blue’nun devam dizisinde de rol alacak

    ABC tarafından yeniden ekrana taşınan NYPD Blue’da, orijinal dizinin yıldızları Kim Delaney ve Bill Brochtrup ile el sıkışıldı.

    Orijinal seride Diane Russell ve John Irvin rollerinde izlediğimiz Kim Delaney ve Bill Brochtrup, yeni dizide de aynı karakterleri canlandırmaya devam edecek. Dizinin 2. sezonunda kadroya dahil olan Delaney, performansıyla Emmy ödülüne layık görülmüştü. Brochtrup ise 11. sezonda kadroya eklenmişti. 

    Yeni NYPD Blue, artık bir yetişkin olan Theo Sipowicz’in hikayesini işleyecek. Dedektif rozetini kazanmaya çalışan Theo aynı zamanda, cinayete kurban giden babası Andy’nin ölümünü de araştıracak.

    Steven Bochco ve David Milch ikilisinin yarattığı NYPD Blue ilk olarak 1993 yılında izleyici karşısına çıktı ve 12 sezon boyunca ekranlardaki yerini korudu. Tarihi boyunca 84 dalda Emmy ödülüne aday gösterilen dizi bunlardan 20’sini kazanmayı başardı.

    Dizinin pilot bölümü Matt Olmstead, Nick Wootton ve Jesse Bochco tarafından ekrana taşınıyor. Senaryoyu Olmstead ve Wootton kaleme alırken yönetmen koltuğu Bochco’ya emanet edildi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top